Partyhardy in Cairns en uitleven met fourweeldrive

19180_1311377979673_1087335499_928632_3733614_n.jpg
Op de 30ste hebben we ons afgetuigd huis (lees camper) ingeleverd in Cairns. De laatste twee dagen dat we in het bezit waren van deze geweldige bolide hebben we een kamer genomen in een hostel omdat de geur in ons pitereske huisje onmenselijk was geworden. Het wordt er niet beter op wanneer je drie weken lang iedere ochtend zwetend je bed uitdrijfd. In Cairns hebben we het beste hostel genomen waar ik tot nu toe in heb gezeten. Het het had een zwembad, bar, gratis tours, gratis bbq/pannekoeken, poolen gratis, internet gratis, zou mooi zijn als het verblijf ook nog gratis was maar helaas. Het voelde daar eigenlijk meer als een hotel.

Tijdens ons verblijf in Cairns hebben we de eerste paar dagen niet veel gedaan. Het is de uitgaansstad bij uitstek van Australie. Een avond was er een pyjamaparty in ons hostel waar iedereen in zijn slaapkleding naartoe kwam. Even meegedaan en vervolgens in onze droomoutfit op stap geweest. Maarten in zijn strakke boxershort en ik had een schitterende winnie the pooh broek op de kop weten te tikken met bijpassend mickeymouseshirt. Was echt een goeie avond!

Een paar dagen later is Maarten naar Taailand vertrokken om zijn liefde te ontmoeten, hopen dat ie niet met een lege backpack thuiskomt. Ik dacht dat ik vaak mijn spullen verloor maar bij hem is het onderdeel van zijn dagelijkse routine. Vervolgens zijn Bram, ik en een engels Shaq rokend manwijf met de herseninhoud van een garnaal (wel heel tof wijf) met een fourwheeldrive verder upnorth gegaan. De eerste dag hebben we een heel vet fourwheeltrack gedaan en zijn we aangekomen in Port Doughlass. Die avond was ik ziek, koorts enzo en was ik werkelijk tot niets in staat. De volgende dag voelde ik me gelukkig wel wat beter en ben ik toch met brambo en onze elegante blondine meegegaan om het bloomfieldtrack te doen. Een van de of misschien wel de beroemdste track in de wereld. Bram heeft heengereden richting Cooktown. De volgende dag op de terugweg was ik aan de beurt. Wat gaaf is dat zeg, heb me helemaal uitgeleefd en ben in notime overal doorheen gevlogen, supersteile hellingen, paarden op de weg, riviertjes waar je doorheen moest rijden, geweldig. Onderweg hebben we eigenlijk al het moois gezien wat daar te zien valt. Voor een tour van drie dagen betaal je daar maarliefst 1400 Dollar. Wij hebben het gedaan voor ongeveer tien keer zo weinig. Was het geld zeker waard.

Vanavond ga ik eerst op stap tot een uur of vier en vervolgens laat ik me door een taxi op het vliegveld afzetten. Om 6 uur vlieg ik dan naar Brisbane vanwaar ik drie dagen later naar Auckland vlieg in Nieuw Zeeland. Daar gaat mijn nieuwe avontuur beginnen. Ik kan niet wachten! Een deel van Nieuw Zeeland ga ik met Bram doen en een deel alleen.

Sweet, haha.

Be Sociable, Share!
Reacties
 • jeroen zegt:

  woooww.. wat een bazen site, had m al wel eerder gezien, maar gast je kan hier n hele dag rondlezen! ..

  heey vertel ns over je avonturen in NZ man! heb je geen kiwi simkaartje? zowieso fixen dan.. laat ff je nummer doorduwen dan hoor je wat vaker wat van me.. dit is te weinig contact als je t mij vraagt! zonde

  al dikke dronken mauri chicks gespankt haha
  zz
  x

 • Toooooooonus, Mooi verhaal man, lig dubbel. Misschien issie ook al wel oud ofzo, maar wel masterlijk BLOOMFIELD TRACK. Die hebben jullie (als ik het goed begrijp) heen en terug gedaan? Sick dude. Echt briljant heee, ik herken veel shit van wat je schrijft, denk eraan terug en zie het voor me, dol hoor. Wel jammer dat jullie niet de Starky – Wakooka track hebben gedaan, waarschijnlijk wel op de kaart gezien haha. Daar hebben we in Wakooka nog wa achter gelaten voor jullie in het hout. Ach het was ook een dodenmans track, heel onverantwoordelijk, dus goed dat jullie het niet hebben gedaan, Hoe is het bij Bartje zijn oom thuis, heb je al werk? Ik check deze site niet vaak omdat ik ‘m stomweg vergeet, antwoord hier anders ‘ff op via fb of mail. Echt masterlijk, nogmaals props voor je site (aan wie die ook te geven zijn) en je dolle verhaal, ik ga ‘m vaker checkem. Popop
  http://www.picasaweb.google.nl/superpaulyo

 • Vanessa zegt:

  Hey!
  Ik ben maar even lid geworden van http://www.dutchbeers.com, want ik kon het allemaal niet meer bijbenen. Nu krijg ik tenminste een berichtje als je weer eens een verhaaltje hebt geplaatst. :)
  Kunnen ze in NZ ook een beetje carnavallen? Ik ga er vandaag hier maar eens aan beginnen. Ik zal een biertje op je drinken buum!
  dikke zoen, Buuf

 • koen zegt:

  teunis!
  gaaf zegt, vooral die trip met die 4×4 lijkt me daar ook super lachen. complimenten trouwens over de goeie deal met de prijs daar. kan me voorstellen dat je toch af en toe moet bezuinigen om de rest van de trip ook te kunnen meemaken. want jullie doen heeeel veeel leuke dingen!!!
  geniet ervan!!
  groet Koen en een knuffel van marieke en jesse

 • Bart zegt:

  Wow, als ik hier een berichtje achterlaat krijg ik zeker weten een reactie!! Hebt ‘t er maar druk mee 😉

  Laterrss..

  ps: als reactie wil ik geen “leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten”

 • Koen zegt:

  Gozert!
  Wat een geweldige trip maak daar mee met je maten.
  Ik heb al die foto’s gezien en je maakt er echt de tijd van je leven door. Kom de nog een keer thuis war?? (das carnavals taol war) Want volgens mij ga je d’r nu wel een beetje over twijfelen….
  Ik ben niet zo’n pc kerel als de rest maar ik ga je vanaf nu van commentaar voorzien voor de rest van je trip. Wat je er dan van laat horen he. Snap ook wel dat je moeder het ook moet lezen. He he Groet koen! (van Suus)

  • Teun zegt:

   Koentah Kinte! Vermaak me hier uitstekend ja… Als ik thuis kom zal je de ongecencureerde versie vertellen ok? 😉

   Veul plezier in oeteldonk war!

   Alaaf

 • Frank zegt:

  Weer een mooi verhaal teun !
  Ik mag morgenvroeg gelukkig voor mijn werk weer naar zweden toe ….
  daar is het dan – 19 grad.celcius en veel sneeuw , brr.
  En ben net een week terug uit ierland, regen en 2 grad. celc.
  (ps. ook voor mijn werk)
  Maar jaloers op jullie allen… Nee hoor (leugentje om bestwil !).
  Geniet ervan.
  Groeten
  Frank